-->

Бикини на конец, задник на мегдан

Од летото не делат само неколку месеци, но на некои топли места, летната мода веќе започна. Сепак, изгледа дека оваа сезона бикинито ќе биде помало и потенко од порано. Назад конец, а напред...Бикинито веќе неколку години е ин, но, ако се суди според американските плажи, поточно Miami Beach оваа сезона ќе се носи бикини на конец.

Станува збор токму за обична танга, која наместо тенка трака или врвка, имаат силиконски конец, и тие се апсолутен меден хит. Можете да ги купите во разни бои, можете да го купите само долниот дел.

Со тоа, доколку вашите физички предиспозиции ви дозволуваат, и ви е доволно угодно, нема причина за следната сезона да не набавите бикини на конец, и храбро да зачекорите на плажа.


 

Copyright © 2009 selotejp.com