-->

Министерот Ивановски во посета на Словенија

Министерот за информатичко општество Иво Ивановски денеска ќе престојува во работна посета на Република Словенија.

Предвидено е Ивановски да се сретне со министерот за јавна управа на Словенија Ирма Павлинич Крепс и со државниот секретар за високо образование, наука и технологија.

За време на престојот ќе посети и неколку компјутерски компании.

 

Copyright © 2009 selotejp.com