-->

Дееволуирај се!


Дали сте подготвени за патување во минатото? Качете ваша фотографија и дознајте како би изгледале ако бевте Австралопитекус, Хомо Хабилис, Хомо Еректус..., па со својот портрет како праисториски човек развеселете ги блиските.

На сајтот можете да најдете многу работи за Дарвин и неговата теорија, па откако ќе се забавувате, можете да потрошите време и на едукација.


 

Copyright © 2009 selotejp.com