-->

СМС причина за прекинување на врската

Тој или таа цел ден со некој се допишува?СМС стигнува и во текот на ноќта?Не трчајте првата прилика да се фатите за телефонот за да откриете за што се работи.

Тоа не е пристојно ни паметно.

Истражувањата спроведени покажа дека секој трет корисник на мобилната телефонија скришум ги проверува пораките на својот партнер,а раскинувањето на врската најчесто е последица на тоа шпијунирање.

Жените често отколку мажите ги проверуваат со кој се допишуваат,а најдобра прилика за шпијунирање е кога партнерот се тушира или спие.

Што се дознава тогаш?

Оној кој навистина нешто крие е внимателен-промискуитетна особа ги бриши сите недозволени пораки и повици или се допишува во шифри,така да партнерот тешко може да открие за што станува збор.

Затоа сумничавите воглавном ги пронаоѓаат пораките со ласкава природа зад кој стои флерт или `убивање` на досада.Меѓутоа додека се објасните со партнерот зошто и што довело до праќање на ласкави пораки,бракот или врската е раскината.
Истражувањето покажа дека дури 10% од врските биле прекинати поради смс пораките.

 

Copyright © 2009 selotejp.com