-->

Алтер егото на 50 Сент

Пред да издаде два нови албуми, 50 Сент одлучи да претстави порно филм во кој наводно "глуми" поранешната девојка на неговиот најголем конкурент Рик Рос.

50 Сент, кој на ЈуТуб веќе има низа скечеви во улога на макро под име Pimpin' Curly, овој пат одлучи да го искористи своето алтер его за да се пресмета со својот голем конкурент Рик Рос. Со огромна перика, Фифти го претставува порно филмот на Брук, поранешната девојка на Рик, која наводно со неговиот опонент има и дете.

Раперот најави дека не се посветил само на снимање филмчиња со перика, туку дека годинава планира да издаде два нови албуми.

 

Copyright © 2009 selotejp.com