-->

Павле: Доста веќе плашење

Гостување на Павле Васкопулос, претседателот на Виножито на една грчка телевизија. Тема - како може да се реши проблемот. Обрнете внимание на 2:12. Водителот прилично возбуден "Охи, Охи" : )

 

Copyright © 2009 selotejp.com