-->

Мачката која обожава кутии

Запознајте се со Мару - јапонската мачка која стана YouTube ѕвезда. Погледнете еден од клиповите со Мару во главна улога и ќе сфатите зошто. Напомена: првата половина од клипчето е досадна, но издржете до крај - верувајте ни на збор. Мару е шампион.

 

Copyright © 2009 selotejp.com