-->

ScreamBody - убедливо најглупавиот изум досега

Во принцип, производот функционира на овој начин. ScreamBody е пренослив простор во кој може да се изнавикате на места каде што не е дозволено да го правите тоа, за подоцна да го пуштите плејбекот од вашиот психо-испад. Да, сериозни се.

 

Copyright © 2009 selotejp.com