-->

Кил Бил во една минута

Пo големиот успех кој на YouTube го постигна нивната верзија на Форест Гамп, членовите на Факултетот за филм во Јорк, Англија, одлучија да снимаат едноминутна верзија на првиот и вториот дел на филмот „Кил Бил“ на Квентин Тарантино, кој инаку трае 4 часа :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com