-->

„О соле мио“ и 15 автомобили преку стомак

Иако многумина мислеа дека настапот на Кети Пери на доделувањето на МTV наградите, кога се фрли на огромната торта е еден од покреативните настапи, хрватот Даниел Периќ докажа дека на неговата лудост и нема крај.

Момчето кое е гордо на своите стомачни мускули го прифати облогот дека може да издржи 15 автомобили да поминат преку неговите стомачни мускули, додека ја пее „О Соле Мио“. Немаме дополнителен коментар, Даниел ја доби кладбата. Лудак.

 

Copyright © 2009 selotejp.com