-->

Чирлидерки, одбојка на плажа

Бикини, газиња и по некоја топка. Што повеќе би посакал еден машки љубител на спортот? Погледнете ги чирлидерките од изминатите европски и светски првенства во одбојка на плажа.


 

Copyright © 2009 selotejp.com