-->

Музејот на Porsche во Штутгарт (40 фотографии)

Музејот посветен на славната марка автомобили е отворен во 1976 година, а во 2005 година е проширен. Денес, на површина од 5.600 метри квадратни се изложени 80 автомобили и повеќе од 200 експонати поврзани со славната историја на Porsche.

 

Copyright © 2009 selotejp.com