-->

“Фала му на Бога за 11 септември“

Оваа жена е организатор на демонстрации, и за време на погребите на загинатите војници во Ирак, таа и нејзините истомисленици се шетаат со пароли ’Фала му на Бога за мртвите војници’, ’Фала му на Бога за 11 септевмри’. Чујте го интервјуто со неа на Fox TV.

 

Copyright © 2009 selotejp.com