-->

И Каролина Куркова позираше гола за Раел Џејмс

Уште еден модел на Victoria’s Secret се соблече пред фотоапаратот на Расел Џејмс. Каролина Куркова позираше гола за Portrait Book – от на Расел Џејмс. Пред неа истото го направи Хајди Клум и сите беа воодушевени од изгледот на оваа германска манекенка, но мора да се признае дека и Каролина воопшто не заостанува зад Хајди.

 

Copyright © 2009 selotejp.com