-->

Среќен роденден Хабл!


Телескопот Хабл, беше однесен во орбитата на овој ден, 24 април, далечната 1990, што всушност прави 19 години.

Телескопот Хабл, досега има фотографирано безброј фотографии од вселената, што го прави посебен од другите. Погледнете неколку од моите омилени.

 

Copyright © 2009 selotejp.com