-->

Научници создале кучиња кои светат во темница

Јужнокорејски научници со генетски инженеринг, користејќи техника за клонирање, создале четири кученца кои светат во темница, кои наводно би требале да помогнат во развојот на лекови за многу човечки болести.

 

Copyright © 2009 selotejp.com