-->

Парис Хилтон за свинскиот грип: “Не го јадам тоа“

На прашањето што мисли за свинскиот грип, таа не знаела што е тоа, а кога и објаснил навинарот, таа само рекла - “Не го јадам тоа“. Ах, понекогаш стварно да и позавидиш колку и е лесно.

 

Copyright © 2009 selotejp.com