-->

За пет минути

Колку време ви треба наутро пред да излезете од дома? Ако сте меѓу оние кои често доцнат (а, повеќето се), можеби ова видео ќе ви послужи како инспирација. Можно е за само пет минути целосно да се подготвите и да тргнете во акција!

Станување, облекување, утринска хигиена, доручек и заминување на работа – сето ова за помалку од пет минути. Како? Погледнете во ова јапонско шоу! 

Copyright © 2009 selotejp.com