-->

Воден мост

Лебдечкиот воден мост е феномен кој го откри Елмар Фукс и неговите колеги од Технолошкиот универзитет во Грац. Водата со помош на електрицитет може да направи мост долг 25 милиметри.

 

Copyright © 2009 selotejp.com