-->

Од ризницата на јапонските маркетинг мајстори...

Креативноста на Јапонците не познава граници, а тоа го докажува и оваа реклама. Не ви кажуваме за што станува збор, гледајте до крај. Ова е убедливо најчудната реклама што некогаш ќе ја погледнете.

 

Copyright © 2009 selotejp.com