-->

Бркотница: мажи - жени

Две компаративни видеа кои ги опишуваат возачките способности и координацијата кај мажите и жените. Иако и двата случаи завршуваат на ист начин (бастед!), сепак интересно е да се погледне како се снаоѓаат зад воланот жените, а како мажите :)

Жена:

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

Маж:

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.

 

Copyright © 2009 selotejp.com