-->

Наскоро маратон во мастурбирање!


Masturbate-a-Thon постои за луѓето да се ослободат од предрасудите. Оваа година ќе се одржи на 2 мај во Сан Франциско, а пријавени се натпреварувачи во разни категории.

Минатогодишниот Masturbate-a-Thon бил одржан на 25 мај во Сан Франциско, а некои од срушените рекорди биле најголем број постигнати машки оргазми, вкупно 31, потоа најдолго женско мастурбирање во траење од седум часа и машко во траење од осум часа и 40 минути.

'Целта е да се соберат мажите и жените од целиот свет и да подискутираат за мастурбацијата, која е сеуште таму тема дури и во либералните друштва, односно учествувањето на маратонот ќе понуди уживање, опуштање и рушење на бариерите', изјавила Pia Struck Madsen, сексолог која секојдневно во својата канцеларија прима бројни парови и поединци со сексуални проблеми.

Маратонот ќе се одржи во Центарот за секс и култура во Mission Street 1519. Пријавени се натпреварувачи во разни категории - најдолго мастурбирање, најмногу оргазми, најмала временска разлика од оргазам до оргазам итн.

Зошто Masturbate-a-Thon?

- Мастурбирањето е најбезбеден секс
- Повеќе мастурбирање значи поголема сексуална свесност
- Мастурбирање со партнерот може да биде поучно и доста жешко 

Copyright © 2009 selotejp.com