-->

Кинез одел 700 метри по истегната жица

Кина, 29 април, (Нетпрес) - Самат Хасан поставил нов Гинесов рекорд по одење по истегната жица под агол од 39 отсто.Самоуверен, 24-годишниот Кинез Самат ја замолил кинеската телевизија да го снима како оди по истегната жица 700 метри ризикувајќи го животот.

Храбриот Кинез ги воодушевил насобраните луѓе, како и лицата кои го погледнале видеото.

 

Copyright © 2009 selotejp.com