-->

Сузан добила понуда од порно индустријата

На новопечената ѕвезда на британското талент-шоу, Сузан Бојл, порно индустрија и понудила 5,7 милиони долари, за да ја изгуби невиноста на филм, но таа, таа сака само да биде пејачка.
Донеодамна сосема обична селанка, 47 - годишната Сузан, преку ноќ стана светска ѕвезда. Откако таа се појави во британското талент – шоу, буквално целиот свет полуде по неа.
И покрај годините и изгледот, Сузан со својот глас успеа да ги фрапира сите присутно. Кога увиделе со каква брзина таа стекнала огромна слава и како брзо се продава, разни медиуми почнаа борба за неа. Понудите и пристигнуваат од сите страни, а последната стигнала од светот на порно индустријата.

Откако Сузан се исповеда пред светот дека сеуште е девица, продукцијата "Kick Ass Pictures" намирисала добар профит, па на Сузан и понудила 5,7 милиони долари да ја изгуби невиноста на филм. Продукцијата и би основала веб страница на која посетителите ќе изберат со кого Сузан ќе ја изгуби невиноста.Сузан живее со нејзината мачка, и никогаш во живото не се бакнала, но неа не и недостигаат. Како што вели таа, сите оние кои сакаат да се бакнуваат со неа, нека застанат во редот.
Сепак, со пари неможе да се купи се’! Така скромната Сузан ја одбила оваа понуда истакнувајќи дека таа само сака да стане пеачка.
А за тоа богами има одлични предиспозиции. 

Copyright © 2009 selotejp.com