-->

Не стој моме Донке, покрај аут линија!

Репортерската работа е убава и возбудлива, меѓутоа треба да се почитуваат барем основните правила на занаетот. Едно од нив вели: Не е паметно да се стои покрај аут линија и да се јавува во Дневникот додека играчите се загреваат.

 

Copyright © 2009 selotejp.com