-->

Топ пет албуми за подобар секс


Познато е дека музиката може да влијае во текот на сексот, да ја загрее атмосферата, да опушти, да запали.... Токму затоа ви претставуваме пет албуми идеални за дополнителна стимулација при жешките игри в кревет!

Книги, филмови и песни имаат ист начин на ’градба’ – вовед, заплет и расплет – како и машките и женските оргазми.

Ако сте од оние кои додека водат љубов не сакаат да бидат во тишина, овие неколку албуми добро ќе ви дојдат.


Еве список од албуми и по една песна од секој за загревање, а вас ви останува да ги слушнете и да ги пробате!

5. Jill ScottBeautifully Human4. AirMoon Safari3. PortisheadDummy2. Dot AllisonAfterglow1. Massive AttackMezzanine 

Copyright © 2009 selotejp.com