-->

Наместо солзи лее крв

Rashida Khatoon тврди дека не чувствува болка додека ова и се случува., но докторите досега безуспешно ја бараат причината за ваквиот несекојдневен феномен. На Rashida и тече крв од очите неколку пати на ден.Локалните хиндуистички свештеници девојката од Patne ја прогласиле за света жена, а Austrian Times пренесува дека секојдневно ја жената ја посетуваат мноштво луѓе кои и носат дарови.

 

Copyright © 2009 selotejp.com