-->

Vip Fun Room

Нова супер дестинација за сите сурфери – Vip Fun Room! На Vip Fun Room ќе најдете многу забавни содржини кои сигурно ќе ве задржат пред компjутер уште долго, долго време!

За почеток, провери го времето! Потоа, започни да се забавуваш! Провери го твојот хороскоп или одбери една од игрите во Vip Fun Room – Particles, Tetris или Picado – и играј до бескрај!

А има и уште! Најинтересното во Vip Fun Room е Facemaker, што дефинитивно ќе го задржи твоето внимание со часови и ќе те насмее и тебе, и твоето друштво! А за твојот личен креативен израз е ѕидот за графити кој ти нуди простор на кој може да го оставиш твојот потпис и да насликаш нешто cool! Покрај забава, Vip Fun Room ти нуди и можност за дружење со нови, интересни луѓе! Vip Fun Room има и Chat соба во која може слободно да влезеш, да провериш кој е онлајн, да се дружиш со твоите пријатели или да запознаеш нови луѓе.

Нашата оценка за Vip Fun Room е: одличен, 5+! Тоа е супер место за забава каде што сигурно супер ќе си поминеш!

 

Copyright © 2009 selotejp.com