-->

Дизајнерски маски против свинскиот грип

Глобалната паника од свинскиот грип се шири подеднакво како и новата мистична болест. Во Мексико покрај паниката од вирусот се појавиле и дизајнерски маски кои всушност служат за разбивање на паниката од опасната болест. Новиот моден додаток за оваа пролет е маска против свински грип. Фото!

 

Copyright © 2009 selotejp.com