-->

Бугарин случајно снимил вонземјанин

Необично суштество е снимено во околината на Варна, а жителите тврдат дека виделе и НЛО како лебди над тоа подрачје. Дали тоа било шега или не, заклучете вие сами откако ќе го погледнете видеото.Сликата од наводниот вонземјанин ја пренеле скоро сите тамошни информативни емисии, а авторот истакнува дека тоа суштество го забележал дури кога ги прегледал своите слики на компјутерот.

Што вселенскиот патник правел на дрво, може само да си нагаѓаме, едно е сигурно, поминал голем пат за да ни покаже дека не е баш посебно фотогеничен.
 

Copyright © 2009 selotejp.com