-->

Судијата го заборавил црвениот картон?

Неделниот меч на јапонската лига сигурно ќе остане забележан како еден од примерите на претолерантно судење. После буткањето, удирањето, приговарањето и уште што не, судијата не додели ниту еден црвен картон. 

Copyright © 2009 selotejp.com