-->

HiPhone Nano: Клон на iPhone или нано телефон?

Помина некое време од кога слушнавме за iPhone Nano, и иако тоа не е неговото лице сепак има свој клон: HiPhone Nano.

Од истите луѓе кои го прикажаа кинескиот iPhone-wannabe е HiPhone, HiPhone Nano моментално се продава во Кина за 125$, што е одма попуст за своите 400$ ознака на цената. Меѓутоа, нарекувајќи го клон би било погрешно, затоа што не користи исти интерфејс како OS. Со 2.4" екран, Tri-band HiPhone Nano подржава двојна SIM картичка, има камера и блутут, и наводно е flip телефон. Дали е навистина flip телефон. Apple fangirl не одобрува.

 

Copyright © 2009 selotejp.com