-->

Автоматска надоградба на IE8

Од Microsoft објавија дека од наредната недела ќе почнат да им го "тутнуваат" својот прелистувач Internet Explorer 8 на корисниците кои ја имаат вклучено опцијата за автоматска надградба.

Овој прелисувач е достапен за преземање уште од минатиот месец, но со неговата автоматска надградба се очекува дека во блиска иднина драстично ќе се зголеми бројот на неговите корисници.

Па така, од наредната недела, корисниците кои и понатаму сакаат да го користат Internet Explorer 6 или 7 на Windows XP, Vista, Server 2003 или Windows Server 2008, ќе добијат известување за новата верзија преку Automatic Updates.

 

Copyright © 2009 selotejp.com