-->

Екстремен Wardriving доаѓа од Русија

Ова е начин како да се остане поврзан на интернет, дури и кога ќе заглавите во гужва во центарот на Москва. Тука има секогаш некоја бесплатна WiFi безжична мрежа но, за подобра покриеност ке мора да го оставите вашиот автомобил на некое време.

За информација, Wardriving е еден начин на барање Wifi безжични мрежи, каде што личноста е во автомобил во движење користејќи лаптоп или PDA.


free wifi in Moscow 2

free wifi in Moscow 3

 

Copyright © 2009 selotejp.com