-->

Пристигна OpenOffice 3.1

OpenOffice го надградија веќе својот разбирлив Office пакет. Новите карактеристики вклучуваат подобрен изглед на екранот, граматички проверувач, подобрено сортирање и ефикасност и многу други.

OpenOffice 3.1 можете да го симнете тука.

 

Copyright © 2009 selotejp.com