-->

Мажите занемуваат кога ќе ги видат моите гради од 170 см


Американката Норма Стиц држи рекорд за најголеми гради. Таа раскажала дека градите и се дури 170 см во опсег, и дека и пречат при запознавање со мажи.

Сакам мажот кој ќе го запознаам да биде заинтересиран за мене, а не за моите гради. Но повеќето не можат ниту да зборуваат, само зјапаат, изјавила 30 – годишната Норма од Аталанта.

Нејзините големи гради кои се тешки повеќе од 18 килограми, официјално ги признала и Гинисовата книга за рекорди, како најголеми гради на светот. Луѓето често ја прашуваат Норма зашто не ги смали градите со операција. “Дали сте луди?!“- е одговорот на Норма. Таа ги обожава своите гради и смета дека тие се заслужни за прекрасниот живот кој го има.

“Добивам понуди од најразлични телевизии од целиот свет. Сите сакаат да им ги покажам.“- додала таа.


 

Copyright © 2009 selotejp.com