-->

Вицепремиерот Ставрески на средба со Управниот одбор на Стопанската комора

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Зоран Ставрески денеска ќе учествува на работниот состанок на Управниот одбор на Стопанската комора на Македонија.

Пред членовите на Управниот одбор, вицепремиерот Ставрески ќе го презентира најновиот пакет на антикризни мерки за ублажување на последиците од светската економска криза врз македонската економија.

 

Copyright © 2009 selotejp.com