-->

Маска или болест?

Во градот Лахоре во Пакистан, просјак со необичен изглед ги шокира луѓето. Многу блогери не се сигурни дали станува збор за измама или човекот страда од тешка болест.



Минувачите на можат да престанат да му се чудат на просјакот на улиците на пакистанскиот град Лахоре кој има целосно изобличена глава и лице. Професионалниот фотограф Самрад Мајак го снимил додека тој просел по улиците. Многу луѓе му приоѓаат за да можат да одгатнат дали се работи за маска или човекот е навистина таков. На еден блог авторот вели дека човекот претерано потсетува на ликовите од серијата Star Трек. Многу посетители се сложиле со него, но се уште не се сигурни околу тоа дали човекот носи маска или е роден со таква деформација.







 

Copyright © 2009 selotejp.com