-->

Пејсажи од целиот свет - поглед од небото

Фотографот Џејсон Хокс се враќа со неговата омилена тема - аеро фотографирање, а ние мора да признаеме дека е проклето добар во тоа. Погледнете ги овие пејсажи снимени од птичја перспектива.

 

Copyright © 2009 selotejp.com