-->

Најбедни Гинисови рекорди

Гинисовата книга на рекорди од една страна е полна со фасцинантни достигнувања, а од друга страна може не неа да се гледа како споменар на човековата глупост.Колку пати можете да удрите со нога во глава? Ако вас оваа активност ви се чини бесмислена, тешко ќе поверувате дека се работи за еден од популарните рекорди во Гинисовата книга, кој многумина се обиделе да го срушат.

Но не е ова единствената бесмисленост која се наоѓа во книгата на рекорди...Има уште многу...многу повеќе. Погледнете го видеото.

 

Copyright © 2009 selotejp.com