-->

Скандал: Гола Ријана на интернет

Играта на Ријана со нејзиниот фото апарат заврши на интернет. Прстот е вперен кон Крис Браун, кој е најверојатно главен виновник.

На фотографиите може да се види апсолутно се. Ријана сама се фотографирала и сликите, на кои се гледа дури и нејзиниот пирс на левата града, му ги испратила на својот дечко Крис Браун.

19-годишниот Браун пред неколку месеци ја претепа Ријана, а тогашните фотографии со неа го згрозија светот.

По тоа Ријана реши да заборави на него и утеха побара во други фраери.

Тоа најверојатно навистина го налутило Крис Браун, кој објавувајќи ги овие фотографии сакал на светот да му покаже дека Ријана воопшто не е невина девојка.

 

Copyright © 2009 selotejp.com