-->

Ова не се (порно) Ѕвездени патеки


Свесни од големиот потенцијал и популарноста на Ѕвездени патеки, порно гигантот Хастлер ’фукна’ порноверзија на оваа тема. Судејќи по трејлерот, поблиску е до Scary movie 3.

Hustler, познатата филмска куќа специјализирана за филмови за возрасни најави порно верзија на еден од најпопуларните СФ филмски серијали.


Порно верзијата со познати актери од оваа бранша инвентивно е наречена This Ain't Star Trek, што веднаш потсети на делата како Not Another Teen Movie, Scary movie и други вакви пародии, а судејќи по трејлерот објавен на ЈуТјуб станува јасно дека и овде се работи за пародија.

 

Copyright © 2009 selotejp.com