-->

Секретарката за време на орален секс му го одгризала пенисот на шефот


Секретарката се состанала со шефот после работа. Додека орално го задоволувала во автомобилот, ги удрило комбе. А сево ова го забележал детективот кој го најмил нејзиниот сопруг.

Неименувана 30 – годишна секретарка после работа се состанала со својот шеф во Сингапурскиот парк. Додека вредната секретарка орално го задоволувала својот шеф во автомобилот, ги удрило комбе кое возело во рикверц.

Од јачината на ударот жената го одгризала љубовниот мускул на шефот. Да ситуацијата биде уште полоша, несреќниот случај го видел приватниот детектив кој го најмил нејзиниот сопруг затоа што се сомневал во верноста на сопругата.

Истражувачот раскажал дека стигнале во паркот и не излегле од автомобилот. Кратко потоа автомобилот почнал силно да се тресе, после што ги удрило комбе. Во тој момент жената силно вреснала.

Устата и била преполна со крв. Детективот повикал брза помош, а жената го испратила љубовникот и неговиот пенис во болница. Детективот изјавил дека ова е најбизарниот случај на кој работел.


 

Copyright © 2009 selotejp.com