-->

Нов изум за врвен орален секс

Blowguard е нов револуционерен производ кој го дизајнирал стоматолог, а на паровите би требало да им се овозможи незаборавен орален секс.


Станува збор за силиконски вметок кој се става во устата и на кој постои можност да се вгради вибратор.

За што поточно станува збор може да видите на видеото што следува: 

Copyright © 2009 selotejp.com