-->

Голи фотографии од Пи Дидиевата девојка

На интернет се појавиле голи фотографии од R’n’B ѕвездата Cassie, која не се прославила како пејачка туку како девојка на Пи Диди.


Компјутерот на Cassandri ‘Cassie’ Venturi бил хакиран, а набрзо нејзините голи фотографии се појавиле на интернет. Истите ги направила сама со аматерски фото апарат.

По повод оваа неочекувана ситуација на интернет сервисот Twitter Cassie напишала: 'Се чини дека некој го хакирал мојот компјутер. Тоа е стварно ниско и подло. Престанете да се однесувате како никогаш досега да не сте виделе цицки!'

На оваа нејзина изјава може да се додаде дека Cassie навистина има со што да се пофали, а исто така од сликите може да се види дека девојката на Пи Диди на брадавиците има пирс.


Пејачката смета дека фотографиите ги украл некој кој и е навистина близок. Кој прв ви паѓа на памет? Секако дека не се сомневаме во Пи Диди... но никогаш не се знае.

 

Copyright © 2009 selotejp.com