-->

Италијанско - македонски бизнис форум во Венеција

Во Венеција денеска се одржува бизнис форум на италијански и македонски компании од секторот обновливи енергии и енергетска ефикасност.

08183CBC92DDA147B0E11DF4ADCBC3D1 by you.

На форумот, како што соопшти организаторот Италијанската амбасада во Скопје, учествуваат повеќе од 40 компании, претежно од Североисточна Италија, а го отвори министерот без ресор Веле Самак.

Италијанската амбасада најавува дека наскоро во Скопје во нивна организација во соработка со македонските власти ќе се одржи уште еден настан од овој тип.

 

Copyright © 2009 selotejp.com