-->

“Голи вести” во Македонија

Сабота 23 часот на Сител телевизија - термин кој сигурни сме дека ќе го запамтите бидејќи започнуваат “Голите вести” во Македонија


Сител ТВ го започнува проектот “Голи вести”. Името на првата водителка која ќе ја има честа да се соблече пред сите граѓани на Македонија на националната телевизија Сител е “Волчица”. Успеваме да дојдеме до ексклузивните фотографии на “Волчица” на кои сепак не е откриено се од нејзиното тело. За да ги видите нејзините провокативни облини ќе мора да почекате до најавениот термин, сабота 23 часот. Одсега заборавете се што сте гледале во сабота навечер бидејќи “Голите вести” на Сител ќе се емитуваат секоја недела.

 

Copyright © 2009 selotejp.com