-->

BMW S 1000 RR

Долго најавуваниот спортски мотор на BMW конечно го покажа лицето, а како што стојат работите, конкуренцијата во класата има причина за загриженост.

bmwrr2 by you.

BMW S 1000 RR од својата машина со четири цилиндри со работна зафатнина од илјада кубици истиснува 193 КС при 13.000 вртежи во минута, додека вкупната маса на моторциклот изнесува 204 кг. Максималниот вртежен момент изнесува 112 Nm при 9.750 вртежи во минута.

bmwrr3 by you.

 

Copyright © 2009 selotejp.com