-->

И ’Friends’ во порно верзија


После 'Seinfeld' и 'Cosby Show' уште една популарна ТВ серија добива своја порно верзија.

Порно верзијата на ’Friends’ се очекува да излезе во ДВД издание летово. Колку што е за сега познато, поголемиот дел од снимањето ќе биде сместено во популарното кафуле Central Perk, а двете пријателки се викаат Freebie и Moanica. Ќе биде интересно да се чуе што мислат за порно верзијата актерите кои се прославија со серијата.

 

Copyright © 2009 selotejp.com