-->

Со GoateeSaver до совршена јарешка брада

Веројатно нема ништо полошо од лошо средена брада. Носењето шилесто брадиче бара голема посветеност. Овој тип на брада, позната и како јарешка брада бара постојано одржување, што значи правилно оформени линии, редовно потстрижување.

Доколку се одлучите за вакво нешто тогаш можеби од помош ќе ви биде „GoateeSaver“ кој ви овозможува правилно обликување на брадата, како и подеднакво потстрижување на влакната.

GoateeSaver е изработен од пластика, која може да ја прилагодите на формата и големината на јарешката брада. Откако ќе ја поставите слободно можете со обичниот брич да се бричите околу неа.

Можеби ќе изгледате како киборг додека се бричите, но откако ќе ја направите вашата совршена шилеста брадичка, жените дефинитивно ќе ви се воодушевуваат.

 

Copyright © 2009 selotejp.com